Inställda aktiviteter

Hej alla medlemmar i Näsets Badförening,

Som flera av er har anat så kommer vi på grund av Coronaläget inte att hålla vår föreningsstämma i vår. Istället hoppas vi på att vi kan ha stämman i samband med vårt ordinarie höstmöte. Vi återkommer om det.
Även midsommarfirandet måste tyvärr ställas in.
Men vår fina badplats måste ändå skötas om och det är vi medlemmar som ska göra det. Därför kallar vi er nu till ett antal arbetstillfällen där vi alla måste välja minst ett tillfälle att vara med på. Alla över 65 år eller ni som tillhör en riskgrupp är undantagna. Om det är någon som inte kan vara med så maila oss. Kallelse till arbetsdagarna har skickats ut.
Vi vill också meddela att vår kioskansvariga i år heter Ebba Glimdén och vi hälsar henne varmt välkommen.


Vi ses på arbetsdagarna!
Hälsningar

Styrelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.