Om du vill bli medlem

bli medlem

Vår förening drivs helt ideellt av medlemmarna, som utgörs av familjer i närområdet. Om du och din familj bor inom vårt upptagningsområde så är ni varmt välkomna att ansöka om medlemskap.

Att vara medlem innebär en rad fina fördelar, men kommer också med ett ansvar att hjälpa till i skötseln av området. Ju fler vi är som hjälps åt, ju snabbare går det och roligare blir det.

För närvarande (2015) är kostnaden 1.500 kronor i inträdesavgift som betalas åter när/om man som medlem flyttar från området eller vill gå ur föreningen. Utöver det är årsavgiften 500 kronor per familj. Du förväntas också vara med och städa på vår och höst.

Medlem kan du bli om du/ni äger och bor i en fastighet inom ett specifikt område här på Näset. Området sträcker sig från Möttvik och norrut med följande gränser: Väster om Näsetvägen kan alla som bor på Hammarvägen och söderut bli beviljade medlemskap. Öster om Näsetvägen kan alla som bor söder om Sportarenan bli medlemmar.

Antalet medlemmar som vi kan ta in är begränsat enligt stadgarna, men vi har möjlighet att ta emot nya medlemmar och ser gärna att fler vill vara med och hjälpa till att förvalta detta smultronställe vid havet.

Skicka gärna in din intresseanmälan via mail till styrelsen[at]mottvik.se.                                  Anmälan  skall innehålla namn , adress, mailadress samt telefonnummer och berätta lite om er själva  , så kommer vi att skicka dig mer information och ta upp din ansökan vid nästkommande styrelsemöte.