Klubbstugan

 

Vår enkla klubbstuga är till för alla medlemmar och skall användas så mycket som möjligt. Den rymmer ett kalas för ca 35 personer och är hyggligt bra utrustad för en enkel fest. På sommaren kan man givetvis sitta på altanen utanför också.

Att låna klubbstugan kostar ingenting för medlemmar (som bor på medlemsadressen)  – det ingår i medlemsavgiften.

Lånar du den för ditt företag eller vänner är det OK så länge du själv är med och ansvarar för lokalen. Företag betalar 1000kr inkl moms. Skicka mail till kassor at mottvik.se så får du faktura.

Bokningsregler: 

Detta gäller för dig som bokar stugan

Max två bokningar per gång (utöver två bokningar kan man boka stugan samma dag om den är ledig).

Barnkalas bokas lämpligen 9:00-16:00 och fest på kvällen 13:00-13:00
Skriv telefonnummer i bokningen. Då kan man stämma av tider mm vid överlämning.

Medlem som bokar stugan ansvarar för att lokalen och toaletterna är välstädade när den lämnas. Är man missnöjd med städningen vid ankomst kontaktar man i första hand tidigare bokare och i andra hand stugvärd. Maila till stugvard at mottvik.se

Ordningsregeler:

Lokalen lämnas i rent och städat skick. Golv, bänkytor, disk etc skall vara rent. Allt skräp borta och inga fulla sopbingar, se checklista. Utanför sophämtningssäsong får man ta med sig alla sopor.  Checklista för städning kan du ladda ner här

Du kan i gengäld förvänta dig att lokalen är ren och snygg när du kommer. Är den inte det skall du höra av dig till den som bokat lokalen före dig, och till styrelsen at mottvik.se.

Har något gått sönder tar du upp det med styrelsen@mottvik.se så kommer vi överens om hur det skall återställas. Samma sak om det fattas något som borde finnas, eller om du har förbättringsförslag.

Om du är kvar efter kl 24 skall det vara tyst utomhus.

Ha det så roligt!

Om du klickar på Boka Klubbstugan nedan så kan du se om den finns tillgänglig för dig att boka under förutsättning att du har registrerat dig som bokare. Anmäl dig till bokningsansvarig  på mail  stefan.lyxell at mottvik.se  Nyckel kan fås av Ordföranden.

Boka klubbstugan